Vaasan pyöräyhdistys VeloVa – Vasa cykelförening Velova

Etusivu » Yhdistys/Förening

Yhdistys/Förening

Vaasan pyöräyhdistys VeloVa on perustettu kevällä 2016 kaikkien Vaasalaisten arkipyöräilijöiden yhteisöksi. Yhdistyksen tarkoituksena on ajaa pyöräilijöiden, erityisesti työmatka-, asioimis- ja virkistyspyöräilijöiden etua sekä edistää pyöräilijöiden tarvitsemien palveluiden luomista erityisesti Vaasan seudulla. Kaikki ovat tervetulleita jäseniksi ja mukaan toimintaan.

Arkipyöräilyn tulee olla entistä mielekkäämpää ja toimivampaa. Yksi tärkeimpiä keinoja tämän taivotteemme saavuttamiseksi on tehdä parannusesityksiä olemassa oleviin liikennejärjestelyihin sekä uusiin suunnitelmiin. Jos teillä on ehdotuksia tai ajatuksia tulee mukaan ja yhdessä voidaan

Haluamme avointa keskustelua arkipyöräilystä ja jäsenistön osallistuminen toiminnan kehittämiseen on tärkeää. Hallituksen kokoukset ovat avoimia jäsenistölle ja perustamme verkkoon keskusteluryhmän.

Yhdistyksen pääsääntöinen viestintäkanava on Facebook-sivu https://www.facebook.com/vaasanpyorayhdistys/ ja kotisivu http://www.velovaa.fi.

Hallituksen jäseniin voi ottaa yhteyttä kotisivujen yhteyslomakkeella.

Vasa cykelförening VeloVa är grundad våren 2016. Föreningens mål är att främja vardagscykling, t.ex. cykling till arbetet, för att uträtta dagliga ärenden samt fritidscykling.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: